Conejo macerado en ajo con puré de calabaza

Conejo macerado en ajo con puré de calabaza

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Conejo macerado en ajo con puré de calabaza. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Conejo macerado en ajo con puré de calabaza is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look fantastic. Conejo macerado en ajo con puré de calabaza is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Conejo macerado en ajo con puré de calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Conejo macerado en ajo con puré de calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Conejo macerado en ajo con puré de calabaza is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Conejo macerado en ajo con puré de calabaza estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Conejo macerado en ajo con puré de calabaza using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

Dificultad: Fácil

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Conejo macerado en ajo con puré de calabaza:

  1. 1 conejo mediano.
  2. 4 dientes ajo,
  3. 1 cucharada curry,
  4. 1 ramita tomillo
  5. 200 ml vino blanco
  6. Aceite de oliva, pimienta y sal
  7. Para el puré de calabaza:
  8. 400 g calabaza.
  9. Aceite de oliva.
  10. 1 nuez de mantequilla.
  11. 1 ramita romero
  12. Pimienta y sal.

Steps to make to make Conejo macerado en ajo con puré de calabaza

  1. Poner a macerar el conejo troceado el día anterior, con los dientes de ajo majados en el mortero, una cucharada de aceite, el curry y el tomillo. Conservar en la nevera.
  2. Poner el conejo en una fuente, añadir el vino blanco e introducirlo en el horno, durante 45 min a 180º C, dándole la vuelta cada 15 minutos, aproximadamente.
  3. Colocar la calabaza cortada en dados en una bandeja de horno sobre papel de aluminio con un poco de aceite de oliva, sal y pimienta y la ramita de romero. Hornearla durante 30-40 minutos aproximadamente. Cuando esté cocida, pasarla por un pasapurés junto con una nuez de mantequilla, rectificar de sal y reservar.
  4. Servir el conejo junto con el puré de calabaza.
  5. TRUCOS Y CONSEJOS
    Esta combinación de carne magra con puré de verdura resulta ideal en las dietas de control de peso. La calabaza es una de las hortalizas más recomendadas por su bajo aporte calórico, de sólo 30 kcal por cada 100 g y su elevado aporte de nutrientes. También está recomendada en las personas con problemas digestivos ya que la pulpa de la calabaza es rica en sustancias protectoras de la mucosa del estómago.
  6. INFORMACIÓN NUTRICIONAL
    La calabaza es la protagonista de este plato. En su composición destaca un 90% de agua, mucha fibra y multitud de vitaminas y minerales. Es rica en betacaroteno, responsable de su intenso color, un precursor de la vitamina A con acción antioxidante, esencial para la visión, el buen estado de la piel y tejidos y el sistema inmunitario. Además la calabaza, al ser rica en potasio y pobre en sodio, tiene efecto diurético.
    APORTE NUTRICIONAL POR RACIÓN
    Energía: 279 kcal Proteínas: 22 g Hidratos de carbono: 8 g Grasa: 18 g

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet and also adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make simple adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for beginners you don't require to learn them yet only if you master some straightforward food preparation methods.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Conejo macerado en ajo con puré de calabaza. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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