Lasagna de verduras con calabacín y berenjena
Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Lasagna de verduras con calabacín y berenjena. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Lasagna de verduras con calabacín y berenjena is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. Lasagna de verduras con calabacín y berenjena is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Lasagna de verduras con calabacín y berenjena, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasagna de verduras con calabacín y berenjena delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Lasagna de verduras con calabacín y berenjena is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Lasagna de verduras con calabacín y berenjena using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
#cocinamosencasa #cocinasaludable
Sencillo y un gran resultado. Al relleno también le puedes poner un par de latas de atún y le da el aporte de proteínas. Está muy buena también! Yo, hoy no lo he hecho. 🍆🍅🧅🥒🧀
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Lasagna de verduras con calabacín y berenjena:
- 1 pote salsa de tomate triturado
- 10 hojas albahaca fresca
- 1 berenjena grande
- 2 calabacines
- 1 Tarrina queso ricotta
- 50 gr mezcla de setas troceadas en conserva cuando no es el tiempo
- 1 puerro
- 200 gr calabaza
- 1/2 cebolla morada
- 1 Manojo espinacas frescas
- 1/2 pimienta negra
- Sal y aceite de oliva
Instructions to make to make Lasagna de verduras con calabacín y berenjena
- Cortamos la berenjena en láminas con la mandolina o con el cuchillo y las dejamos con sal unos minutos para que saquen el agua. Mientras cortamos el calabacín de la misma manera. Encendemos el horno a 180 grados. Ponemos las láminas cortadas en la bandeja del horno embadurnada con un poco de aceite o papel vegetal. Las dejamos 7 u 8’, se hacen muy rápido.
- Cortamos todas las verduras. Ponemos el wok al fuego con una cucharada sopera de aceite, le añadimos la cebolla y el puerro cortado pequeño, rehogar 2’. Le añadimos las espinacas troceadas y la calabaza a trozos pequeños. Si te ha quedado algún trozo mal cortado de calabacín o berenjena se le añades. Remover todo junto y dejar a fuego medio unos 10’. Cuidado de que no se pegue. Dos minutos antes añade las setas troceadas y 1/2 cucharada de pimienta.
- Si la salsa de tomate que tienes no está sofrita, ponla en una cacerola y que se vaya friendo esos 10’ también. Si quieres, le puedes añadir las hojas de albahaca o luego cuando lo montemos todo.
- Una vez hecho lo dejamos reposar 2’ y te echa dos el queso ricotta. Prueba como está de sal y rectifica si crees. Remuévelo todo bien y listos para montarlo todo.
- Cogemos un bandeja apta para horno donde vamos a poner la lasaña. Ponemos una capa de tomate abajo, una capa de berenjena, unas hojas de albahaca y la mezcla con el queso. Ponemos capa de calabacín, tomate, albahaca y mezcla. Volvemos a tapar con berenjena y otra capa cruzada con calabacín. Ponemos un poco de salsa de tomate y si quieres rematar con un poco de parmesano y un par de hojas de albahaca. Al horno 30’ a 180 grados. Y listo. Sopla que quema😜
As your experience and confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a dish that uses less or even more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking skills for novices you do not require to learn them but only if you understand some basic cooking strategies.
This isn't a total overview to quick and very easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Lasagna de verduras con calabacín y berenjena. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment