Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros

Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros

Hey everyone, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros is one of the most popular of current trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They're nice and they look wonderful. Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros estimated approx 45 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros using 9 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Experimentando sabores

Ingredients and spices that need to be Take to make Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros:

  1. 1 diente ajo
  2. 1 calabaza
  3. 1 cebolla
  4. 1 patata grande
  5. 4 huevos
  6. Sal y pimienta
  7. Hojas albahaca fresca
  8. Aceite de oliva virgen
  9. 1 cucharada Harina integral

Steps to make to make Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros

  1. Limpiar bien todos los ingredientes. Pelar la calabaza y trocearla. En mi caso ya la compre preparada. Pelar la patata y trocearla. En la vaporizadora introduces primero los trozos de calabaza y después de unos cinco minutos los de patatas.
  2. Mientras se va haciendo la calabaza y la patata al vapor vamos preparando una sartén con un poco de aceite de oliva extra virgen primera presión para que se vaya calentando a fuego lento. Cortamos pequeña la cebolla y el diente de ajo y los introducimos en la sartén. Para que se vayan pochando.
  3. Mientras se va haciendo la patata la calabaza al vapor y la cebolla y el ajo en la sartén con un poco de aceite, limpiamos y cortamos los espárragos trigueros, use un ramillete entero de esos que se venden ya atados en los supermercados. Los introduces en la misma sartén y vas mezclando los ingredientes.
  4. Enciende el horno a fuego medio. Mientras se va calentando el horno limpias y secas los huevos y los bates en un recipiente hondo. Cuando los tengas bien batidos con una pizca de sal y un poco de pimienta negra molida los introduces en un bol grande donde introduciremos luego los ingredientes de la sartén. Lo mezclamos bien todo.
  5. Mientas se siguen haciendo la calabaza y la patata al vapor y ya tienes esa mezcla de huevo con los demás ingredientes preparada, preparas la fuente para el horno. La limpias y secas bien. La embadurnas de aceite de oliva extra virgen primera presión o aceite que más te guste y tamizas un poco de harina integral sobre el aceite. Cuando veas que se ha formado una capa fina ya está preparada.
  6. Mira si las patatas y las calabazas están blandas. Has de poderlas partir fácilmente con un cubierto. Sino es así espera a que se hagan más.
  7. Una vez blandas la patata y la calabaza las introduces en la mezcla de huevo con cebolla, espárragos y ajo, lo mezclas todo bien. Si ves que hay trozos de patata y de calabaza grande hazlos más pequeños. Cuando lo tengas todo bien mezclado lo introduces todo dentro del la fuente del horno.
  8. Lo introduces en el horno que ya se ha ido calentando esos minutos. Y en 20 minutos tendrás el pastel. Has de poner calor arriba y abajo a fuego medio. Si tienes un horno como yo. Haz 10 minutos arriba y 10 minutos abajo.... Tengo de esos sin grados..
  9. Cuando esté hecho entonces pones hojas de albahaca por encima para decorar. Y un poco más de pimienta negra. Yo casi cocino sin sal. Si necesitas más sal ponla.
  10. Y a disfrutar

As your experience and also confidence grows, you will discover that you have extra all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes less or more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make easy adjustments to achieve this goal. In other words, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for beginners you don't require to learn them however only if you master some basic food preparation strategies.

This isn't a total overview to fast as well as simple lunch recipes however its excellent something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Easiest Way to Prepare Perfect Pastel de calabaza, patata y espárragos trigueros. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Gnocchis de calabaza (ñoquis)

Tarta de higos, queso crema y menta

Ensalada de alubias blancas