Albóndigas en salsa bárbara

Albóndigas en salsa bárbara

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa bárbara. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa bárbara is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They are fine and they look wonderful. Albóndigas en salsa bárbara is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa bárbara, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa bárbara delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa bárbara using 18 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

http://pekandoconeva13.com/2018/09/13/albóndigas-en-salsa-barbara/

Bueno hoy os traigo otra salsa para albóndigas, yo si tengo tiempo y ganas me suelo yo picar la carne y hacer las albóndigas, pero desde a la carnicería de confianza a la que voy ya tienen las bandejas con las albóndigas recién picadas y ya con su forma hecha pues como que compro dos bandejas y al congelador para cuando hagan falta, luego es sacarlas hacerlas y ponerle una buena salsa.
Y de la manera que las he hecho esta vez no tienen ni una gota de aceite o sea que más sanas, esta vez están hechas en el horno.
De todas maneras os pongo como hacer las albóndigas.
A continuación os explico.
#albóndigas#salsa#salsabarbara

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas en salsa bárbara:

  1. Ingredientes para hacer las albóndigas
  2. 800 gr carne picada
  3. 50 gr pan duro triturado
  4. 2 huevos
  5. 2 ajos triturados
  6. 1/2 vaso leche
  7. Sal/pimienta
  8. Perejil
  9. Ingredientes para hacer la salsa
  10. 1/2 pimiento rojo
  11. 1 pimiento verde
  12. 1/2 cebolla grande
  13. 300 gr calabaza limpia
  14. 1/2 vaso vino blanco
  15. 200 gr tomate frito
  16. 1 cucharada harina
  17. Sal/tomillo/nuez moscada
  18. Aceite de oliva

Instructions to make to make Albóndigas en salsa bárbara

  1. Ingredientes para hacer las albóndigas
  2. Ingredientes para hacer la salsa
  3. Precalentamos el horno a 180º y mientras vamos amasando  en un bol todos los ingredientes, 800 gr carne picada, 50 gr pan duro triturado, 2 huevos, 2 ajos triturados, 1/2 vaso leche, sal/pimienta, Perejil y vamos haciendo las albóndigas y envolviéndolas en harina.
  4. Las ponemos  en una bandeja de horno encima del papel vegetal (horno)  y las horneamos unos 10 minutos por cada lado
  5. Ahora le toca el turno al vino se lo echamos y cuando evapore añadimos
    la harina y removemos, si vemos que le hace falta le vamos echando agua poquito a poquito yo le puse medio vaso más o menos para que fuese ligando la salsa.
  6. Añadimos la sal, el tomillo y la nuez moscada y removemos, y ya solo nos queda el tomate frito
  7. Mientras podemos ir picando las verduras a trocitos pequeños, una vez listas las metemos en una cazuela con aceite de oliva y vamos moviéndolas de vez en cuando hasta que estén doradas.
  8. Una vez hecho, trituramos la salsa añadimos las albóndigas y le damos un hervor para que vayan cogiendo el sabor, y ya sabéis preparar la barrita de pan al lado, que no vais a parar de mojar en la salsa.
  9. Fuente
    https://cookpad.com/es/recetas/5274259-albóndigas-en-salsa-barbara?via=sidebar-bookmarks

As your experience as well as confidence expands, you will certainly locate that you have more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual preferences with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little basically zesty, you can make basic changes to achieve this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. When it comes to basic cooking abilities for beginners you don't require to learn them but just if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a complete guide to fast as well as very easy lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Homemade Albóndigas en salsa bárbara. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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