Crema de verduras con lentejas y toque exótico

Crema de verduras con lentejas y toque exótico

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Crema de verduras con lentejas y toque exótico. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Crema de verduras con lentejas y toque exótico is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Crema de verduras con lentejas y toque exótico is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Crema de verduras con lentejas y toque exótico, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de verduras con lentejas y toque exótico delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de verduras con lentejas y toque exótico is 2 Personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Crema de verduras con lentejas y toque exótico estimated approx 45 minutos aprox..

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Crema de verduras con lentejas y toque exótico using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Esta receta la he sacado de una idea que he visto en YouTube pero le he dado yo ciertos cambios, añadiéndole más vegetales. Tiene un toque exótico, que hace que sepa como más hindú. Si os gusta, quedaros, veréis las cosas que se pueden hacer con un guiso de lentejas. Y os digo: está buenísimo y ahora que se acerca el frío, apetecen este tipo de platos.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Crema de verduras con lentejas y toque exótico:

  1. Jardinera de verduras (leer paso 1, que os explico)
  2. 170 g lentejas pardinas (60 g. en crudo)
  3. 2 rodajas calabaza
  4. 1 patata pequeña
  5. 1/2 pastilla caldo instantáneo (la podéis omitir)
  6. 1 cucharada postre de curry
  7. Ajo en polvo
  8. Pimienta
  9. Sal
  10. Agua o caldo hasta cubrir
  11. Aceite de Oliva Virgen Extra

Instructions to make to make Crema de verduras con lentejas y toque exótico

  1. La jardinera de verduras es una mezcla que en algunos supermercados existe y la ponen en el área de verduras frescas. Esta misma que uso yo, lleva calabacín, pimiento rojo, cebolla y apio.
  2. En una cacerola vamos a poner una cucharada sopera de aceite y vamos a poner la mezcla de verduras, la cual yo he usado media bolsa. Ponemos una cebolla cortada en gajos finos y vamos a dejar rehogar unos 10 minutos, removiendo de vez en cuando.
  3. Añadimos sal y pimienta al gusto y un poco de ajo en polvo y removemos.

    Sofreír un poco las verduras cuando hacemos una crema de verduras nos permitirá que esta misma tenga más sabor. Este paso, lo podéis omitir.
  4. Cuando las verduras hayan reducido y cambiado de aspecto y color, añadimos la patata pelada y cortada en cubos pequeños, y la calabaza también cortada en cubos pequeños. Rehogamos un poco más, unos 5 minutos, y añadimos el caldo o el agua hasta que cubra.
  5. Subimos el fuego hasta que empiece a hervir y añadimos el caldo instantáneo desmenuzado. Yo he añadido media pastilla. Si ponéis caldo, este paso lo podéis omitir, si no os quedará un puré muy sabroso o incluso muy salado.
  6. Dejamos hervir hasta que la patata esté tierna. Más o menos unos 15-20 minutos. Yo la he pinchado con un cuchillo.
  7. Añadimos las lentejas previamente escurridas y lavadas e incorporamos el curry. Dejamos que hierva 5 minutos para integrar los sabores.
  8. Al triturar, recomiendo que retiréis una parte del caldo y vayáis añadiendo en función si os gusta más o menos espeso.

    El triturado a gusto, podéis triturar más para que quede más fino o menos para encontrar más tropezones.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet and also adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make easy modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking skills for novices you don't require to discover them but only if you grasp some basic cooking methods.

This isn't a total guide to fast as well as easy lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Any-night-of-the-week Crema de verduras con lentejas y toque exótico. Thank you very much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Gnocchis de calabaza (ñoquis)

Tarta de higos, queso crema y menta

Ensalada de alubias blancas