Tortilla de calabaza y dientes de ajo
Hello everybody, it is Brad, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Tortilla de calabaza y dientes de ajo. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Tortilla de calabaza y dientes de ajo is one of the most favored of current trending meals on earth. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Tortilla de calabaza y dientes de ajo is something that I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Tortilla de calabaza y dientes de ajo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortilla de calabaza y dientes de ajo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tortilla de calabaza y dientes de ajo is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tortilla de calabaza y dientes de ajo estimated approx 30 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Tortilla de calabaza y dientes de ajo using 5 ingredients and 16 steps. Here is how you can achieve that.
Me quedaba media calabaza, así que hice la prueba de hacer una tortilla como si fuera de patatas, junto con dientes de ajo. Para dos personas, mejor sartén pequeña. Muy buena. Sigue los pasos. GXL
Ingredients and spices that need to be Get to make Tortilla de calabaza y dientes de ajo:
- 200 gr. (neto) calabaza cruda
- 3 huevos tamaño L
- 2 dientes ajo
- 3/4 partes de vaso aceite de oliva (luego lo retiraremos)
- Toque sal
Instructions to make to make Tortilla de calabaza y dientes de ajo
- Los ingredientes principales.
- Pelar la calabaza (cuidado, cuesta mucho está muy dura, yo me corte, como me dijo el carnicero, el cuchillo nunca de cara a la mano, siempre cortar hacia afuera). Luego a dados no demasiado grandes.
- Pelar los dientes de ajo y cortarlo a la redonda y gorditos.
- Sartén pequeña, con bastante aceite.
- Primero poner los ajos y un poco de sal, saltearlos (moverlos con la espumadera para que se frían sin llegar a dorarse).
- A continuación, poner los trozos de calabaza (sin sal) damos unas vueltas para que se impregnen todas de aceite.
- Bajamos a fuego medio bajo y tapamos.
- Vamos removiendo de vez en cuando.
- Cuando vemos que esté blandita la calabaza.
- Sacar la calabaza y escurrirla. Todo el aceite que quede en la sartén lo retiras.
- Batir los huevos en un cuenco (+sal). Este es el momento de la sal, intenta acertar el punto de sal.
- Ya escurrida la calabaza, la añades a los huevos batidos y mezclas bien con el tenedor.
- Con la misma sartén que le quedan dos gotas de aceite (no más). Vertir la mezcla
- Bajas el fuego al mínimo y con la espumadera por la orilla vas abriendo, puedes volcarla un poco sartén, para que todo lo líquido pase a esos huecos que vas abriendo. De esta forma se queda cuajado el huevo y ya puedes darle la vuelta con la ayuda de un plato, la tapadera (así lo hago)...En la foto puedes observar que esta cuajado el huevo (compáralo con la foto anterior).
- Ya dada la vuelta y sigues con el fuego lento. Luego das la vuelta de nuevo y observas si está a tu gusto. Esta cocida y no quemada la cara superior (si está quemada es porque tenías el fuego demasiado alto).
- Emplatar, me gusta ver la tortilla gordita y en el centro de un gran plato. Que os aproveche.
As your experience and also self-confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a bit basically spicy, you can make basic changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for standard food preparation abilities for newbies you do not need to learn them yet just if you grasp some easy food preparation techniques.
This isn't a full guide to fast as well as simple lunch recipes but its great food for thought. With any luck this will get your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Make Quick Tortilla de calabaza y dientes de ajo. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment