Crema de verduras con calabaza
Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Crema de verduras con calabaza. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Crema de verduras con calabaza is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Crema de verduras con calabaza is something which I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Crema de verduras con calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de verduras con calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crema de verduras con calabaza is 8 Raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Crema de verduras con calabaza estimated approx 25 Minutos.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Crema de verduras con calabaza using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
Videoreceta: https://www.youtube.com/watch?v=986DYCw7IME
Receta sana, vegana, vegetariana y sin gluten. Crema de verduras con calabaza es tan fácil, rápida y deliciosa que en mi casa se come cada semana, sea en la comida de mediodía o en la cena, sin grasa y con tantas verduras que es ideal para quienes quieren comer saludable sin perder ni un poquito de sabor delicioso, te la recomiendo porque seguro ¡¡os va a encantar!!
Ingredients and spices that need to be Take to make Crema de verduras con calabaza:
- 500 g Calabaza
- Calabacín
- Puerro
- Pimiento Italiano
- Cebolla
- 1/4 Col o Repollo
- 2 Zanahorias
- Patata
- 2 Dientes ajo
- Sal
- Aceite de oliva virgen extra
- Cucharadita Estragón
- 1/2 Cucharadita comino molido
- Al gusto Pipas o semillas de Calabaza
Steps to make to make Crema de verduras con calabaza
- Pelamos y troceamos los dientes de ajo y la cebolla, lo reservamos en un recipiente amplio, limpiamos, lavamos y troceamos el puerro que colocamos junto al ajo y la cebolla, también añadimos al mismo recipiente el pimiento bien lavado, sin semillas y troceado.
- Lavamos el calabacín y le retiramos parte de su piel, lo cortamos en trozos y lo reservamos. Pelamos la patata, la lavamos y troceamos, pelamos la zanahoria y la troceamos, reservamos. Retiramos la piel y semillas a la calabaza, troceamos y reservamos. Cortamos un trozo de col, le retiramos la primera hoja, troceamos, lavamos bien y la escurrimos, reservamos.
- Ponemos la olla exprés al fuego a temperatura media alta y le añadimos un par de cucharadas de aceite, cuando este caliente le añadimos el ajo picado, removemos y cocinamos unos segundos, seguidamente añadimos la cebolla, el puerro y el pimiento, pochamos con una pizca de sal durante unos minutos hasta que veamos que la cebolla esta transparente.
- Añadimos la patata y la zanahoria, rehogamos un par de minutos removiendo a menudo. Añadimos el calabacín, la calabaza y rehogamos unos minutos removiendo a menudo. Añadimos la col, el comino, el estragón y un poquito de sal, rehogamos unos minutos y seguidamente cubrimos con agua.
- Tapamos la olla, cuando la válvula nos indique que se ha alcanzado la presión bajamos el fuego a temperatura media, cocinamos durante 10 minutos. Cuando haya pasado el tiempo de cocinado apagamos el fuego, esperamos 3 minutos y después ya podemos retirar el vapor a la olla y abrirla.
- Trituramos con una batidora o turmix hasta que sea una crema fina, rectificamos de sal y especias si es necesario, aparte tostamos unas semillas de calabaza peladas en una sartén sin aceite ni nada, a temperatura media durante unos minutos sin parar de remover.
Servimos la crema con unas semillas de calabaza por encima y un chorrito de aceite de oliva virgen extra y lista para disfrutar.
¡Probadla os va a encantar!
As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make straightforward changes to achieve this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for standard cooking abilities for newbies you do not need to learn them but just if you grasp some simple food preparation techniques.
This isn't a complete overview to quick and very easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Make Any-night-of-the-week Crema de verduras con calabaza. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment